Brasserie

Misschien bent u een liefhebber van koken. In de vakantiehuizen komt u dan niets tekort, beide keukens zijn compleet ingericht om lekkere maaltijden te maken. Op de camping kunt  u ook lekker uw eigen maaltijden maken.

Maar u bent  op vakantie. Dus misschien vindt u het fijn om af en toe van een lekkere maaltijd te genieten in brasserie “Chez Bloqui”.

U kunt de auto thuis laten staan en wat er op tafel komt, wordt met u afgestemd. Zo weet u zeker dat er naar uw smaak wordt gekookt.
De brasserie is in bedrijf op vrijdag- en zaterdagavond. Voor veel van onze gasten is dat de aankomstdag , of de avond voordat ze vertrekken. Toch wel lekker als er dan even een al dan niet eenvoudige maaltijd wordt geserveerd.

Bijvoorbeeld zoiets:

   

Als het even kan, willen onze gasten buiten eten. In de avondzon, of beschut onder de luifel. Als er meer gasten zijn schuiven we meestal de tafels aan elkaar.
Er wordt uitgebreid kennis gemaakt, ideeën worden uitgewisseld en de humor is meestal niet van de lucht. Ondertussen wordt er natuurlijk wel gesmuld….

DSCN2233

Af en toe komt er een vreemde gast langs…

Wilt u een indruk krijgen van de recepten die Harry maakt? Neem dan eens een kijkje op zijn website.

We hopen u ook snel te kunnen verwennen in of rond brasserie “Chez Bloqui”!

 
 
 
 
 
Facebook Comments

Een gedachte over “Brasserie

Geef een reactie