Brasserie

Misschien bent u een liefhebber van koken. In de vakantiehuizen komt u dan niets tekort, beide keukens zijn compleet ingericht om lekkere maaltijden te maken.
Maar u bent ook op vakantie. Dus is er niets mis mee om u af en toe lekker te laten verwennen in brasserie “Chez Bloqui”.

??????????
U kunt de auto thuis laten staan en wat er op tafel komt, wordt met u afgestemd. Zo weet u zeker dat er naar uw smaak wordt gekookt.

De aankomstdag bijvoorbeeld, of de avond voordat u vertrekt. U bent moe van de reis en het uitpakken, of u heeft net alles ingepakt. Toch wel lekker als er dan even een al dan niet eenvoudige maaltijd wordt geserveerd.
Op bijna alle andere dagen van de week kunt u ook lekker komen eten.

Bijvoorbeeld zoiets:

DSCN1595  DSCN1596  DSCN2236

Tot nu toe hebben de gasten meestal buiten gegeten. Tot en met 2013 hadden we lange tafels, die de gasten de gelegenheid boden om allemaal samen aan tafel te zitten en dat was / is altijd heel gezellig!
Er wordt uitgebreid kennis gemaakt, ideeën worden uitgewisseld en de humor is meestal niet van de lucht. Ondertussen wordt er natuurlijk wel gesmuld….

DSCN2233

Maar vanaf 2014 heeft het terras een gedaanteverandering ondergaan. De tafels kunnen nog steeds aan elkaar worden gezet, maar apart kan ook. En voor als het erg warm is zijn er hele zomerse parasols! En af en toe komt er een vreemde gast langs…

terras-03 groot??????????

Wilt u zien wat er zoal op tafel kan verschijnen in de brasserie? Kijk dan snel naar onze kaart.

We hopen u ook snel te kunnen verwennen in of rond brasserie “Chez Bloqui”!

Een reservering aanvragen kan via onderstaand formulier.
Facebook Comments

Een gedachte over “Brasserie

Geef een reactie