Gastenboek

We vinden het geweldig als onze gasten iets achterlaten op ons gastenboek.
Meestal gebeurt dat via de gastenboeken in de gîtes. We vragen onze gasten dan om toestemming om hun verhaal ook op onze website te plaatsen.
Alle gasten waarvan het verhaal op deze website staat, hebben hiermee ingestemd.

gastenboek

Veel leesplezier. En…. heeft u uw vakantie doorgebracht op Domaine Chez Philipaud en wilt u uw verhaal toevoegen? Wees welkom!
U kunt zelf een reactie plaatsen via Facebook. Komt u daar niet uit? Neem dan even contact met ons op via hbloksma@ziggo.nl of via de contactknop.

Log in om een bericht te plaatsen

1 bericht.
Bas, Astrid Bas, Astrid uit 30 juli - 13 augustus 2011 schreef op 25/08/2017 om 9:43 pm:
Na een zeer voorspoedig verlopen reis kwamen we op zaterdag 30 juli aan. Joke en Harry ontvingen ons bijzonder vriendelijk. De rondleiding door Joke was perfect. Onze jongens hadden al snel besloten wie waar ging slapen, maar toen Joke eenmaal weg was bedacht Max zich. Hij wilde toch liever bij Nils slapen. Alles uitgepakt en een plekje gegeven. 'sAvonds op tijd naar bed. Zondag en maandag van het heerlijke weer genoten, dinsdag en woensdag een beetje in de buurt gekeken maar toch ook nog even gezwommen.
Donderdag boodschappen gedaan, filmpje gekeken (jongens) en gelezen (pa en ma). Vrijdag een dagje zwembad! Zaterdag regen!!
Balen zeg. Gelukkig was er een spel wat de jongens interessant vonden, risk. Dit hebben we deze vakantie meerdere keren moeten spelen.
Zondag was het weer gelukkig beter. Na de middag gezwommen. Maar eerst naar Baignes voor kip. Helaas was de kip op!
Dinsdag en woensdag een beetje rondgekeken o.a. bij Talmont aan de kust. De rest van de week hebben we genoten van het prachtige weer, Nu is het vrijdagavond en gaan we bijna naar huis.
Afscheid genomen van Harry en beloofd dat we nog een keer terugkomen (terwijl we dat eigenlijk nooit doen).
Harry en Joke heel veel succes met het verder opbouwen van jullie droom!
Wij hebben genoten van deze twee weken, mede dankzij jullie gastvrijheid.
Bas, Astrid, Max, Nils

 

 

Facebook Comments

Geef een reactie