Wie zijn wij?

Even voorstellen: wij zijn Harry en Joke, 69 en 62 jaar oud.
Harry’s liefde voor Frankrijk heeft ons in 2008 doen rondkijken in dit mooie land. Wat zou het toch mooi zijn om daar een stukje van jezelf te hebben.
En – een oude droom van Harry – misschien zelfs een camping te beginnen?
wie zijn wij k1
Een camping, dat is nog niet zo gemakkelijk. Harry heeft de laatste jaren als zelfstandige gewerkt en heeft nu de vrijheid om zomaar een aantal weken van huis te zijn. Maar Joke heeft haar werk als programmamanager in een zorginstelling, dus zij kan niet onbeperkt gemist worden. En zou dat trouwens ook niet willen. 

Wat dan wel? Een huis met een flink stuk grond eromheen, waarop het één en ander gebouwd kan worden. Want het idee om op een ruim terrein te zorgen voor een prima vakantiesfeer voor verschillende mensen, trok Harry nog steeds aan.

Na een enkele omzwerving kwamen we uit in Chez Philipaud. Wat we sindsdien gedaan hebben ziet u o.a. in de rubriek bouwen.
Dat Harry toch aardig zijn zin heeft gekregen, is ook duidelijk. Inmiddels hebben we van dat ene huis een klein vakantieparadijsje gemaakt met een groot huis, een kleinere gîte, een zwembad en een kleine camping 
U begrijpt dat we allebei apetrots zijn…

In de zomermaanden verblijft Harry  op Domaine Chez Philipaud. Joke komt vanzelfsprekend haar vakantieweken hier rondbrengen.
Ook gedurende het jaar is Harry, of zijn wij beiden hier met enige regelmaat te vinden in onze mobile-home.

Wij ontvangen u graag op Domaine Chez Philipaud en zullen ons uiterste best doen om u een heerlijke vakantie te bezorgen!

Facebook Comments

Geef een reactie